Triss i Ess med Cabaret Moulin

Ny show på Victoriateatern April 2022

Ä N T L I G E N är det dags för Cabaret Moulins nya show "Triss i Ess" att göra premiär i Malmö på Victoriateatern. Man har tagit det bästa från senaste showen Diskostrul och satt ihop det med de bästa numren från Cabaret Moulins 15-åriga karriär. Här finns något för alla. Ett alternativt namn på nya showen skulle kunna vara "Best Of med Cabaret Moulin". Det lovas på förhand bli en show med mycket färg, nya kostymer, Babushka-disko (ja, ni som vet - ni vet), självklart massor med humor och gapskratt. ​En extravagant helkväll med en av landets mest färgstarka dragshowgrupper och ensemble.

Picknick-koncept.

Victoriateatern bjuder in till en intim och avslappnad atmosfär där showen ligger i centrum och där du som besökare får ta med dig egen mat och dryck. Ta med det du är sugen på! Tänk på att komma när dörrarna öppnar, så du har tid att packa upp din picknick utan att störa föreställningen. Man får äta under tiden förställningen pågår, men såklart respekterar vi både artisten och andra besökare genom att försöka göra det så tyst som möjligt, utan att prassla och klirra allt för mycket. Glöm inte att även ta med dig glas och bestick!

Tänk på att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks. 

Showinfo

Datum 2022:

Fredag 1 april, lördag 2 april 

Fredag 8 april, lördag 9 april 

 

Adress: Victoriateatern, Södra förstadsgatan 18​

Biljetter:

Pris: Salong 380:- eller Balkong 340:-
Salong Student/Pensionär 340:-
Balkong Student/Pensionär 300:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)

Insläpp: 19.00

På scen: 19.30

Besök gärna vårt Facebook-event.

Cabaret-Moulin-triss-i-ess-1080-1920.jpg

Historia

 

Gruppen har sedan 2006 roat Malmö-publiken med flera utsålda föreställningar på bl a Tangopalatset, Moriskan, Wonk, Casino Cosmopol, Club Indigo, Prins Bernard med flera. Cabaret Moulin har underhållt på stora företagsevent och kickoffs runt om i Sveriges städer. Gruppen har också vunnit priser som "Årets Öresundspris" och "Årets drag" på QX-galan som sänds på TV4.