top of page

Kostymer

Illusionen ligger i detaljerna

När man ser Cabaret Moulin uppträda så kan man ibland bli konfundersam. Där är kvinnliga höfter, där är bröst och klänningar som bländar på kilometerslånga avstånd. För att skapa en illusion så byggs det lika mycket ut som det dras in. Under alla glamourösa scenkostymer döljer sig en hel bäddsoffa (skumvadd) som bygger ut de former som ska framträda. Till detta kombineras inåtdragande underkläder och nätstrumpbyxor som ger illusionen av välsvarvade ben. 

 

Less is more?

Stora paljetter, strass-stenar, fjädrar är det som blir mest iögonfallande under en dragshow, men ibland kan det faktiskt vara den lilla svarta och ett par höga klackar som ger den absolut bästa illusionen. Allt beror på vilket nummer och känsla man vill förmedla med sin drag-karaktär.  

Couture eller köpa färdigt?

Att vara unika med egendesignade scenkostymer (tidigare sydda av Veronica Sartz och Malin Klang) är alltid önskvärt men i början av sin karriär kan det göras underverk med en köpt kjol, limpistol och lite paljetter. Strumpbyxor som täcker allt, finns hos Dansskor - kombinera då produkt 1 med
produkt 2 för bästa resultat). Amazon erbjuder en uppsjö av varianter av tyger - eller för den som vill - så kan man hitta unika tyger på semestern (kolla gärna mindre affärer för bra pris och häftiga tyger).   

Cabaret-Moulin-photo-by_Alex_Wayne (13).jpg
bottom of page