top of page

Boka dragshow till ditt event

Underhållning man minns!

Dragshowen Cabaret Moulin, från Malmö, har de senaste åren setts av många besökare på flera av Sveriges stora scener. Med professionalism och en stor dos av lösningsorientering så har trion levererat många shower på bröllop, kickoffs, fest, events, företagevents, ja listan kan göras lång. Det krävs inte mycket för en lyckad kväll med Cabaret Moulin. Det enda gruppen behöver är en glad och förväntansfull publik, en scen, lite isvatten och något att torka showsvetten med. Med andra ord - det mesta går att lösa.  

Nytänkande och modern dragshow

Är du just nu på jakt efter nästa underhållning där gästerna får uppleva något nytt, fräscht och annorlunda? Något som man kommer prata om efteråt?

 

Cabaret Moulin har möjligheten att erbjuda en glittrig, färgsprakande show till ditt event. Har du något speciellt tema på tillställningen? Kontakta oss, vi kan skräddarsy lösningar som passar just er. 

Upplev en maxad show med massor av ikoniska framträdanden varvat med gapskratt, humor och glittriga kostymer kombinerat med en härlig partystämning. 

 

Maila en offertförfrågan till info@cabaretmoulin.se.

Axplock av tidigare uppdragsgivare

Bokningar-Cabaret-Moulin.png
bottom of page