top of page

Om Cabaret Moulin

Dragshow


Kabaret Moulän, Kabare Molin, Cabaret Moulin... ett kärt barn har många namn. Trion, som har sitt säte i Skåne, närmare bestämt i Malmö, grundades 2006 vars medlemmar är tre goda vänner som år efter år hänför publiken med glitter och glamour. Dragshowunderhållningen bjuder på spektakulära dansnummer, chockerande fräckhet och blixtrande humor.  

Cabaret Moulin består av den utåtriktade värdinnan Babushka som talar först, tänker sen, den eleganta (och en aning blåsta) Elecktra samt glittrande discodrottningen Carina Desoleil som med danstruppen tar dragshowen till nya nivåer.
Dessa showartister har en sak gemensamt, galen humor med siktet att få underhålla. Dina skrattmuskler kommer få sig en match och showen kommer sitta kvar i minnet långt efter besöket. 

Cabaret Moulins samarbetspartners

Idag jobbar Cabaret Moulin med Vanity Room (tidigare Caseal's). Tjejerna Mirela och Sandra har med sina kunskaper verkligen gjort ett hårresande lyft med showens hår och håruppsättningar. Sömnad av klänningar går numera via Isabel Nilsson (tidigare känd som Cabaret Moulins trognaste fan). 

Vill du bli samarbetspartner med Cabaret Moulin eller har ett förslag på ett nytt koncept där dragshowen är en nyckel-faktor? Kontakta info@cabaretmoulin.se 

Historia

Trion har genom åren uppträtt på flera av de stora scenerna i Malmö (Moriska Paviljongen, Victoriateatern, Tangopalatset för att nämna några) och har bl a även varit nominerade till Sveriges bästa dragshow flera år, senast 2020 som Årets Scen. De har dessutom vunnit Öresundspriset och Årets Drag 2016 från tidningen QX.

Photo-by-Foto-Fredrik-Rasmussen

Kolla in Cabaret Moulins webshop här för att köpa coola t-shirts med officiella tryck.

bottom of page