KOM OCH GLITTRA PÅ SISTA KLUBB CABARET MOULIN!

Lördagen den 31 augusti så kör vi sista Klubb Cabaret Moulin för i år. Det blir färgsprakande, det blir glittrigt och det blir MYCKET AV ALLT! Vi börjar kvällen med att öppna dörrarna 22.00 och bara en halvtimme senare kör Malmös dragshowdrottnngar - Cabaret Moulin, ett smakprov på sin dragshow (ca 30 min). Direkt efter showen blir det nattklubb till alla möjliga sköna hits från svunna tider och moderna radiohits. Detta toppar vi med en egen uteservering fram till 01.00. (klubben öppet till 02.00)

För de lite mer sofistikerade och eleganza-partyfolket så finns det VIP-biljett att köpa. Då är insläppet redan 21.30 och då minglar du med Cabaret Moulin och blir bjuden på ett glas bubbel och en pinxto från The JKs omtalade pinxto-meny. Passa på och förmingla som ett riktigt proffs!

Tider:

21.30 - 22.00 VIP-mingel med Cabaret Moulin.

22.00 Klubben öppnar för alla.

22.30 Dragshow med Cabaret Moulin.

23.00 - 02.00 Dansgolv med partymusik - DJ Babushka.

Carina de Soleil & Elecktra agerar minglerskor.!

​Sommarens sista datum: 31 augusti

Biljett (entré) 150 kr
VIP-biljett (entré, ett glas bubbel och en pintxo) 200 kr
Biljetter hittar du här --> https://billetto.se/e/klubb-cabaret-moulin-biljetter-349259

Möjlighet finns också att swisha betalning i entrén (gäller dock ej till VIP-biljetter då dessa endast kan förköpas på länken ovan)

Adress: Stora Nygatan 50 (The JKs på Hansa)

VIKTIGT! Köpta biljetter har företräde före fribiljetter så kom därför i tid om du har fribiljett. Begränsat med platser. Partyshowen börjar 22.30.

PS! Vi hoppas du letar fram det glittrigaste du har och försöker överglänsa oss! Fritt fram! Glitter is da shit! DS!

• YouTube Social  Icon
  • Black Instagram Icon