Klubb Cabaret Moulin

Glittra och festa som en stjärna!

Välkommen till Klubb Cabaret Moulin, en klubb i Malmö för alla glada, openminded partypeople. Upplev en nattklubb med happenings, glitter och glamour. Kom som du är eller glittra som en Superstar! Det sistnämnda är att föredra.

Cabaret Moulin levererar en färgsprakande afton och det blir MYCKET AV ALLT! Dörrarna öppnar 23.30 och vid midnattsslaget uppträder Cabaret Moulin med ett smakprov från sin dragshow (ca 30 min). Direkt efter showen blir det disko med alla möjliga sköna schlagerhits från svunna tider till moderna partyhits. (DJ Babushka & Co spelar naturligtvis bara de största monsterhitsen för din njutning).

Karaokebar med Div-Izza

Showartisten och numera karaokevärdinna, Div-Izza, bjuder upp till sång i karaokebaren. Kom och skråla eller så hittar vi gemensamt vår nästa Idol-stjärna - alla är välkomna. Vågar du anta utmaningen?

Datum: Galapremiär 12 mars, (nästa fest 14 maj?).

Adress: BABEL, Spångatan 38​

Öppettider: 23.30-03.00

Åldersgräns: 20 år.

Biljett (entré): 200 kr inkl förköpsavgift.

Klubb-Cabaret-_-Babel-1080x1920.jpg

Som av en ren händelse har Cabaret Moulin galapremiär samma datum som en viss svensk tv-sänd musikfestival har sin finalkväll.  Var det någon som sa EFTERFEEEEST??