top of page

Klubb Cabaret Moulin

Glittra och festa som en stjärna!

Välkommen till Klubb Cabaret Moulin, en klubb i Malmö för alla glada, openminded partypeople. Upplev en nattklubb med happenings, glitter och glamour. Kom som du är eller glittra som en Superstar! Det sistnämnda är att föredra.

Cabaret Moulin levererar en färgsprakande afton och det blir MYCKET AV ALLT! Dörrarna öppnar 23.30 och vid midnattsslaget uppträder Cabaret Moulin med ett smakprov från sin dragshow (ca 20 min) och vi får storslaget besök av nyligen utsedda Årets Eventskåning Albin Ganovic. Under natten blir det nattklubb med sköna schlagerhits från svunna tider till moderna partyhits. (DJ Babushka & Co spelar naturligtvis bara de största monsterhitsen för din njutning). 

Albin Ganovic - en personlig favorit

 

Dubbel dos i Cabaret? Unikt samarbete mellan Cabaret Moulin och Cabaret Candy Club när fantastiska och roliga Albin Ganovic besöker oss. Albin Ganovic rymde med en cirkus när han var 12 år. Sen dess har han clownat runt i vårt avlånga land. Han är showproducent för Cabaret Candy Club, Malmö Vintercirkus och projektledare för Helsingborg Pride. 2021 tog han dessutom emot utmärkelsen Årets Eventskåning av Region Skåne. 

Karaokebar med Div-Izza

 

Showartisten och numera karaokevärdinna, Div-Izza, bjuder upp till sång i karaokebaren. Kom och skråla eller så hittar vi gemensamt vår nästa Idol-stjärna - alla är välkomna. Vågar du anta utmaningen?

Bra att veta

Datum: Galapremiär 14 maj

Adress: BABEL, Spångatan 38​

Öppettider: 23.30-03.00

Åldersgräns: 20 år.

Biljett (entré): 200 kr inkl förköpsavgift.

Klubb-Cabaret-_-Babel-1080x1920-3.jpg

Som av en ren händelse har Cabaret Moulin galapremiär samma datum som Eurovison har sin finalkväll.  Var det någon som sa EFTERFEEEEST??

bottom of page