1662684247258719
 
OM CABARET MOULIN

Dragshow underhållning från Malmö. Cabaret Moulin - trion som år efter år hänför publiken med sin glittrande stjärnglans. Deras shower bjuder på spektakulära dansnummer, chockerande fräckhet och blixtrande humor. 

Cabaret Moulin är den perfekta dragshowen till festen, bröllop eller liknande event. En annorlunda och uppskattad dragshow underhållning till festen.  


Gruppen delar gärna med sig av strålkastarnas sken till såväl frivilliga som ofrivilliga i publiken, så vem vet, kanske hamnar just du i händelsernas centrum?!

 

Cabaret Moulin har en beundransvärd förmåga att ständigt förnya sig. Den ena sensationella showen är inte den andra lik. Gruppen erbjuder en mix av glamourösa tidlösa shownummer, i egen tappning, komedi nummer, sketcher, såväl som moderna och nyskapande framträdanden. Som pricken över i:et har trion även en sällsynt skicklighet att hitta små gömda, originella pärlor att överraska och roa med. Lägg därtill att de vann Årets dragshow 2015 av tidningen qx.  

 

Cabaret Moulin tar med publiken på en gnistrande resa av överraskningar som lämpar sig såväl på stora scener som intimare tillställningar. Då Cabaret Moulin skräddarsyr showen efter era önskemål och behov är detta den ultimata underhållningen som sätter färg och sprider glädje på just ditt evenemang. Detta är den perfekta underhållningen till kickoff, bröllop, personalfest med mera. Boka CM till ditt event nu!

CM.jpg

OM BABUSHKA

Babushka

Babushka är den läckra donnan från Balkan och när hon går på scen vet man aldrig vad som komma skall. Hon är brutalt ärlig, galen och har en absolut skamlös humor. Räkna med uttalanden som får dig att dra efter andan och kikna av skratt.

 

Babushka är mycket av allt och hon fullkomligt äger scenen hon står på. Denna bombastiska diva far fram som ett yrväder och Babushka är sannerligen ett extravagant original som inte går av för hackor. Hennes vulgära och storslagna personlighet är något som man sent glömmer!

 

Ge ditt event (onekligen) det där lilla extra - boka Babushka som konferencier. Perfekt när du inte vill ha den korrekta och diplomatiska programledaren. Eller enklare sagt - när du vill chocka din publik på ditt event. Tror du inte oss? Se här.

 

Boka Babushka som värdinna, konferencier idag - maila info@cabaretmoulin.se för en offert.

OM CARINA DE SOLEIL

Carina de Soleil är gruppens strålande partyprinsessa. Hon far fram likt en frisk fläkt och tar orädd sig an den ena glödheta koreografin efter den andra. Carina är en het blondin som funnit sitt rätta element i strålkastarnas centrum. Hennes signum är livfulla dansnummer med en stor dos glitter och glamour i vilka hon med väldig entusiasm sprider glädje och energi omkring sig.

 

Denna mångfacetterade amazon vet hur hon ska röra sig över scenen för att tjusa publiken med sin magnifika taktkänsla för såväl hysterisk humor som medryckande dans.

 

Carina de Soleil kan man också se ute i andra sammanhang. Hon spelar som DJ på bröllop, event, underhållning, kickoff, personalfester, nattklubbar och andra tillställningar.

 

Du vet väl om att du också kan boka Carina som din konferencier, värdinna, modell, programledare. Det finns många kreativa möjligheter. Maila nu på info@cabaretmoulin.se för en offert. 

Carina de Soleil

OM ELECKTRA

Elecktra

Elecktra är gruppens comedy-queen vars bländande skönhet trollbinder åskådarna. Med sin sprakande energi och väldiga talang är hon inte främmande för att bjuda på sig själv till den milda grad att publiken viker sig dubbel av skratt. Elecktras himmelska utstrålning och utomordentliga scennärvaro har tagit henne till det stora landet i väst där hon uppträtt med några av de största stjärnorna inom drag. 


Elecktra är synonymt med exklusivitet och när hon äntrar scenen kan du förvänta dig ett färgsprakande fyrverkeri av förträfflig underhållning.

 

Utöver sin medverkan i den glitter och glamour baserade dragshowgruppen Cabaret Moulin så spelar hon även som DJ på bröllop, event, underhållning, kickoff, personalfester, nattklubbar och andra tillställningar. Intresserad av att boka?

 

Hon kan även vara din konferencier, makeupartist, värdinna, modell, programledare - ja möjligheterna är många. Det enda du behöver göra är att maila på info@cabaretmoulin.se för en offertförfrågan.

OM DANSTRUPPEN

Bakgrundsdansarna till den glamourösa dragshowgruppen Cabaret Moulin kompletterar den glittrande trion på ett lysande sätt. Dansarnas talang och tuffa attityd lyfter divornas redan magnifika show ytterligare ett snäpp högre.

 

Liksom gruppens stjärnor, Babushka, Carina och Elecktra, har dansarna en bred repertoar. Både som bakgrundsdansare och i sina egna storslagna nummer gör de, med bravur, djärva kast mellan nyskapande modern dans och välkända klassiker.

 

Häftiga och utmanande koreografier, energiskt hårslängande och läckra outfits är några av danstruppens signum som alltid får publikens jubel. Danstruppen utstrålar en smittande entusiasm och glädje och som åskådare får du svårt att sitta still när dessa begåvade och sexiga dansare far fram med fart och fläkt över scenen.

Danstruppen