"DISKOSTRUL" KOMMER TILLBAKA VÅREN 2021!

Åter igen - ni talade och vi lyssnade! Coronakrisen ställde till det för många under hösten 2020 - men vi hade osannolik tur och fick köra våra sex föreställningar. (men tyvärr fick inte alla gäster se vår show på grund av restriktioner). Därför har vi nu åter glädjen att erbjuda sex nya chanser då vi kommer att spela showen Diskostrul på Victoriateatern. Räkna med att vi kommer glittra upp Malmö stad lite extra under maj månad.

Vi har fullaste förtroende för Victoriateatern och alla deras åtgärder* för en säker och trygg omgivning när vi genomför showen. Det kan våra tidigare gäster intyga som med beröm gav godkänt för alla smittskyddsåtgärder som Victoriateatern tagit fram inför premiären.

Till showen har vi planerat, spånat, tränat, dansat , karantänat och nu är vi dessutom riktigt varma i kläderna så passa på nu! Vi misstänker att biljetterna går åt mycket snabbt!  

Vi är riktigt stolta över denna show och vi längtar efter att få spela upp den åter igen. I tråkiga tider som det är och har varit, så är det extra viktigt för oss att få leverera massor med kärlek och återhämtning med hjälp av humorns kraft.

Babushka, Carina och Elecktra och alla våra dansare är alla taggade till max och vi hoppas vi får se er under vårens sex shower. Nu kör vi (igen) !

Välkommen till D I S K O S T R U L!   

CM2021_webb.jpg
INSTÄLLT!

Tider:
Insläpp klockan 19.00

På scen 19.30
Showen varar i cirka 1 timme
och 20 minuter.


Priser:
350:- vid bord eller 310:- på balkong

Alt. student/pensionär
310:- vid bord eller 270:- på balkong.

Manus
Jonny Werner, Robin Werner och Karin Eriksson

Koreografi

Caroline Foss

*FÖR DIN TRYGGHET

Vad händer om showen blir inställd? 

Victoriateatern skriver följande i sitt nyhetsbrev:


"Beroende på hur situationen utvecklar sig kan programmet komma att ändras med kort varsel. Vi håller oss noggrant uppdaterade och följer alltid Folkhälsomyndighetens och regeringens direktiv och restriktioner. Observera att det i nuläget endast släpps 50 biljetter per evenemang och att dessa säljs per sällskap, enligt vårt nya Coronaanpassade biljettupplägg. Vid händelse av inställd eller förändrad programpunkt har du alltid möjlighet att få dina pengar tillbaka. Läs mer: Biljetter i Coronatider

bakgrund.jpg