"DISKOSTRUL" MED CABARET MOULIN PÅ VICTORIATEATERN 2020

Vi hörde er! Vi blev fullständigt nerbombade med önskemål om att komma tillbaka till Victoriateatern med en ny show. Sagt och gjort! Vi har planerat, spånat, tränat, dansat , karantänat och nu är det äntligen officiellt - Diskostrul - som nya showen heter, landar på Victoriateatern under sen höst.

 

Det blir hela sex föreställningar under trygga former* och alla nummer i showen är helt nytt material.

 

Vi är riktigt stolta över denna show och vi längtar efter att få spela upp den. I struliga tider som det är och har varit, så är det extra viktigt för oss att få leverera massor med kärlek och återhämtning med hjälp av humorns kraft.

 

Babushka, Carina och Elecktra och alla våra dansare är alla taggade till max och vi hoppas vi får se er under hösten. Nu kör vi!

Välkommen till:

D I S K O S T R U L!   

Tider:
Insläpp klockan 19.00

På scen 19.30
Showen varar i cirka 1 timme
och 20 minuter.

 

Pris: 350:- vid bord eller 310:- på
balkong alt. student/pensionär
310:- vid bord eller 270:- på
balkong. 

 

Upplägg: Picknicktema - läs mer här
 

Event på Facebook här! 

Manus
Jonny Werner, Robin Werner och Karin Eriksson

Koreografi

Caroline Foss

*FÖR DIN TRYGGHET

Vad händer om showen blir inställd? 
Victoriateatern skriver på sin hemsida att följande gäller vid återköp av biljetter/flyttat evenemang:

 "-Om du vill att vi ska återköpa dina biljetter, meddela ditt anspråk på återbetalning till Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20info@kulturcentralen.nu senast en (1) månad från dagen då evenemanget skulle ha ägt rum. Vi ber er ha tålamod med att administrationen av återköp kan ta något längre tid under omständigheterna"

 

Hur blir man placerad i lokalen med tanke på smittorisk?

Victoriateatern skriver i sitt nyhetsbrev:

"-Vi väljer dock att i nuläget att släppa färre platser till alla evenemang under hösten 2020, detta för att möjliggöra större avstånd mellan bord och rader, både i salongen och på balkongen. Dessa platser kan komma att släppas vid ett senare tillfälle beroende på hur situationen utvecklar sig och vilka riktlinjer som kommer från Folkhälsomyndigheten. Bord 1, 6, 7, 13, 19, 20, 25, 26, 31, 37, samt rad 2 och 4 på balkongen kommer alltså ej att vara bokningsbara tills vidare."

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Black Instagram Icon